PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Octubre
2014

La Junta de Portaveus aprova per majoria una moció en relació a la defensa de la Llei de Salut Sexual i Reproductiva i de la Interrupció voluntària de l’embaràs

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest matí una moció en relació a la defensa de Llei de Salut Sexual i Reproductiva i de la Interrupció voluntària de l’embaràs. La moció, presentada pel Grup Municipal Socialista, s’ha aprovat per majoria amb els vots a favor del PSC, CIU, ES, EUiA i ICV i  amb el vot en contra del PP.

Els acords aprovats han estat:

1.    Reconèixer el  dret a una maternitat  lliurement decidida.

2.   Felicitar les diverses entitats i plataformes ciutadanes, especialment de dones, que amb les seves protestes al carrer han obligat al govern d’Espanya a retirar la proposta de reforma de la llei de l’avortament que volia fer, i instar a les entitats i plataformes que continuïn amb la pressió social per retirar el recurs d’inconstitucionalitat que el PP va presentar contra la Llei Orgànica 2/2010, de 3 de març, de salut sexual i reproductiva i de la Interrupció voluntària de l'embaràs.

3.  Instar al govern del PP a retirar el recurs d’inconstitucionalitat que van presentar contra la Llei Orgànica 2/2010, de 3 de març, de salut sexual i reproductiva i de la Interrupció voluntària de l'embaràs, i rebutjar la regressió que això suposaria.

4.  Traslladar aquests acords al govern de l'Estat, al govern de la Generalitat de Catalunya i als grups parlamentaris del Congrés dels diputats i del Parlament de Catalunya.

 

Categories Ajuntament, Govern, Salut Tags ajuntament, govern, Junta de Portaveus, salut