PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Maig
2014

La Junta de Portaveus aprova per unanimitat una proposició relativa a la reclassificació professional (C1) dels i de les agents i caporals del cos de la Policia Local

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest matí una proposició relativa a la reclassificació professional (C1) dels i de les agents i caporals del cos de la Policia Local. La moció, presentada pels grups municipals del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC),  Convergència i Unió (CiU), Partit Popular (PP), Entesa per Sabadell (ES), Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) i Esquerra Unida i Alternativa (EUiA),  s’ha aprovat per unanimitat.

Els acords assolits són:

PRIMER.- Dur a terme les modificacions legals que siguin necessàries per tal que els agents i caporals de l’escala bàsica de les policies locals de Catalunya es classifiquin, a efectes administratius de caràcter econòmic, en el Grup C1, mitjançant, entre d’altres, la modificació de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals.

SEGON.- Que l’aplicació d’aquesta mesura comporti que la diferència retributiva del sou base resultants de la classificació en el Grup C1 es dedueixi del complement específic de la corresponent relació de llocs de treball.

Categories Ajuntament, Govern, Policia Municipal Tags ajuntament, Junta de Portaveus, Policia Local