PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Juliol
2014

La Junta de Portaveus aprova una moció contra la Llei General de Telecomunicacions

La Junta de Portaveus ha aprovat la moció contra la Llei

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest matí una moció del Grup Municipal d’Esquerra Unida i Alternativa – EUiA contra la Llei General de Telecomunicacions. La moció s’ha aprovat per majoria amb els vots a favor del PSC, EpS, ICV i EUiA i els vots en contra de CiU i PP.

Els acords assolits són:

1.- La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Sabadell mostra el seu rebuig a la Llei General de Telecomunicacions per atemptar contra l'autonomia local.

2. Comunicar igualment al Govern espanyol la necessitat que qualsevol reforma de la Llei de Telecomunicacions ha de tenir en compte la salut i la vida per sobre dels beneficis econòmics i no atendre només als interessos de la indústria.

3. Instar al govern espanyol a què promogui un desplegament de les telecomunicacions segur i saludable escoltant a tots els actors afectats per la LLEI: els governs autonòmics i locals i especialment a la societat civil (associacions i col·lectius implicats) i als científics experts independents (les seves investigacions i els seus punts de vista), atenent les recomanacions de la Resolució 1815 de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa (maig del 2011) sobre "Perills potencials dels camps electromagnètics i els seus efectes sobre el medi ambient", així com als convenis internacionals relacionats (Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat de 2006, i el Conveni d'Aarhus de 1998, sobre l'accés a la informació, participació pública en la presa de decisions i accés a la justícia en temes mediambientals).

4. Traslladar aquest acord als Governs espanyol i català, als grups polítics del Congrés de Diputats i del Parlament de Catalunya i a les juntes de govern de l’ACM i la FMC.