PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Novembre
2014

La Junta de Portaveus aprova una moció en defensa i suport als clubs esportius de base

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament ha aprovat aquest matí una moció en  defensa i suport als clubs esportius de base.  La proposta, del grup municipal socialista, s’ha aprovat per majoria amb els vots a favor de PSC, CIU i PP i l’abstenció d’ES i ICV. EUiA estava absent.

Els acords assolits han estat:

Primer. Instar al Govern de l’Estat i als organismes competents que aturin, posant en marxa una nova moratòria, i revisin el pla d’inspeccions massives a l’esport de base que ha de començar l’1 de novembre de 2014, i què ha estat considerat en el sector com una causa general que els sanciona socialment de manera injusta, sense que hagi causa objectiva que ho demandi, ni denúncies massives que obliguin a adoptar aquestes mesures.

Segon. Instar al Govern de l’Estat a revisar i proposar les alternatives necessàries per regular convenientment les activitats remunerades que es realitzen dins de l’àmbit de les entitats esportives, en el marc del Pla de Suport Econòmic i de Millora de l’Esport Base, d’acord amb la legalitat vigent en l’àmbit laboral i les peculiaritats de cada modalitat esportiva, alhora que no exclogui a ningú per la seva situació; així també, proposar les mesures oportunes per assegurar el manteniment de la xarxa consolidada de voluntariat esportiu, que realitza una tasca altruista i la compensació econòmica de la qual per les despeses ocasionades per l’activitat que realitzen, en cap cas pot ser considerada com a salari.

Tercer.  Instar al Govern de la Generalitat de Catalunya i al Govern de l’Estat, amb participació de les federacions esportives i el teixit associatiu del sector, a acordar un Pla de Suport Econòmic i de Millora de l’Esport Base, incorporant la prestació dels diferents de serveis que realitzen els clubs i entitats esportives sense ànim de lucre.

Quart. L’Ajuntament donarà suport, dins les seves possibilitats, a totes les entitats del municipi, i les acompanyarà amb els recursos tècnics disponibles per a la seva  regularització si la situació particular ho requereix.