PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Octubre
2014

La Junta de Portaveus aprova una moció sobre el dret de remuneració als autors pels préstecs de les seves obres realitzades a biblioteques

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest matí una moció del Grup Municipal Socialista sobre el dret de remuneració als autors pels préstecs de les seves obres realitzades a biblioteques. La moció s’ha aprovat per unanimitat.

Els acords assolits són:

1.      Instar el Govern de l’estat espanyol a modificar la Llei 10/2007 en el sentit d’eximir els titulars dels equipaments públics del pagament del cànon per préstec i fer-se’n càrrec íntegrament.

2.      Instar, conseqüentment, el Govern de l’estat espanyol a modificar el Reial Decret 624/2014 en el mateix sentit.

3.      Instar el Govern de la Generalitat de Catalunya a negociar amb el Govern de l’estat espanyol a què incorpori en els pressupostos de l’exercici 2015 una partida específica suficient que permeti cobrir el cànon per préstec bibliotecari de les biblioteques municipals.

4.      Instar el Govern de l’estat espanyol a recuperar els objectius i els mecanismes de cooperació previstos en el “Plan de Fomento de la Lectura”, en el programa d’adquisició i millora de les col·leccions de les biblioteques públiques del país i formulat amb la cooperació de la Generalitat, en l’àmbit de Catalunya.

5.      Donar trasllat dels presents acords al Govern de l’estat espanyol, al de la Generalitat de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i a la Federació de Municipis de Catalunya.