PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Març
2014

La Junta de Portaveus aprova una moció sobre la condemna a les violacions contra els drets humans dels manifestants a Veneçuela i el tancament de mitjans de comunicació per part d’aquell país

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest matí per majoria una moció dels grups municipals del PP i CiU sobre la condemna

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest matí per majoria una moció dels grups municipals del PP i CiU sobre la condemna a les violacions contra els drets humans dels manifestants a Veneçuela i el tancament de mitjans de comunicació per part d’aquell país. La moció s’ha aprovat amb els vots a favor del PSC, CiU i PP. El grups d’ES, ICV i EUiA hi han votat en contra.

Els acords assolits són:                                                

1. Condemnar  les accions contràries als Drets Humans comeses pels cossos de seguretat estatals i grups armats a Veneçuela.

2. Reiterar la seva defensa de la llibertat d’expressió i pensament i manifestar la seva solidaritat amb tots els periodistes i medis de comunicació represaliats a Veneçuela.

3.Expresar la seva solidaritat cap a les famílies dels manifestants morts i sol·licitar l’aclariment dels fets.

4. Fer arribar al Govern espanyol aquest pronunciament a fi de que per les vies diplomàtiques que corresponguin sigui traslladat al Govern de Veneçuela.

5. Traslladar aquesta proposta a la Comissió de Convivència de Sabadell.

6. Demanar a totes les parts implicades el cessament de la violència i l’assoliment d’acords mitjançant el diàleg i la negociació, respectant en tot moment les llibertats i drets fonamentals del poble de Veneçuela.

Categories Ajuntament, Drets Civils i Gènere Tags drets humans, portaveus