PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
Gener
2014

La Junta de Portaveus aprova una proposició en contra de l’avantprojecte de Llei de Protecció de la vida del concebut

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell ha aprovat aquest matí una proposició en contra de l’avantprojecte de Llei de Protecció de la vida del concebut

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell ha aprovat aquest matí una proposició en contra de l’avantprojecte de Llei de Protecció de la vida del concebut. La proposta, presentada per Entesa per Sabadell, s’ha aprovat per majoria amb els vots a favor del PSC, CIU, ES, ICV i EUiA i el vot en contra del PP.

Els acords aprovats són:

1.     Instar al Govern de Catalunya per fer efectiva la resolució aprovada al Parlament al maig de 2013 per impulsar una llei pròpia que eviti i rebutgi qualsevol retrocés en la matèria.

2.     Rebutjar i exigir la derogació de qualsevol reforma o llei que no garanteixi els drets sexuals i reproductius de les dones així com el dret al propi cos, com l’Avantprojecte de llei de “protecció de la vida del concebut”.

3.     Comprometre’s a abordar i garantir mesures de suport i assistència davant la Interrupció Voluntària de l’Embaràs en l'àmbit municipal.

4.     Ampliar i garantir l’educació sexual i afectiva a tots els nivells d’ensenyament, la distribució gratuïta de mètodes anticonceptius i instar les autoritats sanitàries a facilitar l'accés a la pastilla del dia després.

Categories Ajuntament, Drets de la ciutadania, Salut Tags ajuntament, drets de les persones, Junta de Portaveus, salut