PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Maig
2014

La Junta de Portaveus aprova una proposició per tal de garantir una sanitat pública eficient i de qualitat

El text s’ha aprovat per majoria amb els vots a favor del PSC, CIU, ES, ICV i EUiA i l'abstenció del PP.

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest matí una proposició del Grup Municipal Socialista per tal de garantir una sanitat pública eficient i de qualitat. El text s’ha aprovat per majoria amb els vots a favor del PSC, CIU, ES, ICV i EUiA i l'abstenció del PP

 

Els acords assolits són:

  • Traslladar al Govern de la Generalitat i al Conseller de Salut el nostre desacord en la reducció del pressupost de Salut en els darrers anys i  demanar que es restableixi en els propers exercicis.
  • Demanar al Conseller de Salut que s’incrementi la dotació econòmica de l’Atenció Primària per a desenvolupar programes comunitaris preventius i de promoció de la salut per tal de complir amb el que estableix el Pla de Salut 2013 – 2015.
  • Demanar al Conseller de Salut que el finançament de l’atenció primària ha de ser finalista i que la seva eficiència econòmica no reverteixi en els hospitals o altres serveis.
  • Demanar al Conseller de Salut que el concert econòmic establert per l’activitat pública a la Clínica del Vallès entitat privada, sigui traspassat a la Corporació Sanitària Parc Tauli.
  • Demanar el compliment de compartir la informació de la Història Clínica  des dels diferents nivells assistencials per millorar l’atenció i l’eficiència del sistema evitant la duplicitat de proves, procediments i prescripció farmacèutica.
  • Demanar el compliment del temps de garantia en la llista d’espera pels procediments quirúrgics, mèdics i de proves diagnòstiques establerts pel Departament de Salut.
  • Demanar al Conseller de Salut la construcció del CAP de Can Llong
  • Demanar el compliment del desplegament del Pla Integral de Salut Mental i Addiccions. 

Categories Ajuntament, Govern, Salut Tags ajuntament, Junta de Portaveus, salut