PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Gener
2014

La Junta de Portaveus aprova una proposició sobre el finançament dels centres educatius de titularitat municipal

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament ha aprovat aquest matí una proposició dels grups municipals del PSC i ICV sobre el finançament

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament ha aprovat aquest matí una proposició dels grups municipals del PSC i ICV sobre el finançament dels centres educatius de titularitat municipal. La proposta s’ha aprovat per unanimitat.

Els acords que s’han adoptat són:

Primer. Instar a la Generalitat de Catalunya que pagui els deutes pendents del curs 2011-12 en relació al finançament dels centres municipals de Sabadell, que ascendeix a 1.923.501 €.

Segon. Instar a la Generalitat de Catalunya perquè es mantingui per als cursos 2012-13 i 2013-14 el finançament de les escoles bressol municipals, escoles municipals de música, conservatoris i escoles municipals d’art en la mateixa proporció que es venia fent fins al curs 2011-12.

Tercer. Instar a la Generalitat de Catalunya perquè trobi una solució de futur que garanteixi la viabilitat de les escoles bressol municipals, les escoles municipals de música, conservatoris i escoles municipals d’art.