PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

01
Desembre
2023

Les festes de Nadal continuen als barris d’Espronceda-Campoamor, a Covadonga amb l’Arbre de les Capacitats i als Merinals

La celebració d’aquesta tarda a Espronceda-Campoamor es trasllada al Casal Cívic Rogelio Soto

Les festes de Nadal continuen als barris d’Espronceda-Campoamor, a Covadonga amb l’Arbre de les Capacitats i als Merinals

Les activitats i propostes del programa de Nadal continuen endavant des que el passat divendres 24, es donés el tret de sortida a la celebració del Nadal a Sabadell. I així ho fan també les festes de Nadal que s’estan celebrant als barris i que compten amb la presència del Llaminer.

Avui divendres, 1 de desembre, és el torn del barri d’Espronceda-Campoamor. En aquest cas, la celebració es trasllada al Casal Cívic Rogelio Soto per causes climatològiques. La festa, que començarà a les 16.30h, comptarà amb propostes per a petits i grans com un berenar, el Tió de Nadal, l’espectacle “Contes de Nadal” i un taller de nadales, a banda de l'encesa de l'arbre.

El dilluns, dia 4, la Festa serà a la pl. de la Sardana, al barri de Covadonga, amb una cita molt especial, ja que es celebrarà l’acte d’encesa de l’Arbre de les Capacitats, que s’emmarca en la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. La festa inclou propostes culturals i activitats com danses, la presentació d'un llibre, nadales, lliurament de premis del concurs de fotografia de la Festa Major de Covadonga,  xocolatada, pintacares i el Tió de Nadal.

Per últim, el barri dels Merinals encendrà el seu arbre dimarts dia 5, amb una festa que començarà a les 17h i que comptarà amb activitats com el Tió de Nadal, el Mag de Nadal, un mural participatiu decorat de Gaudí, tot acompanyat d’una xocolatada.

Consulta tota la programació de Nadal als barris aquí.

Categories Ajuntament, Cultura i esport, Nadal Tags activitats de Nadal, Llaminer, Nadal 2023-2024