PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Febrer
2016

Més de 2.500 persones participaran a la cinquena cursa “Corro Contra el Càncer”

 

La plaça de la Creu Alta serà l’escenari de la sortida i arribada, el proper diumenge, 21 de febrer, a partir de les 10 del matí, de la cinquena edició de la cursa Corro Contra el Càncer, que compta amb el suport de l’Associació espanyola contra el càncer (aecc) i de l’Ajuntament de Sabadell. La prova té un caire popular i està adreçada a tots aquells que vulguin col·laborar en la lluita contra el càncer, ja sigui corrent, caminant, participant com a voluntari o fent un donatiu. Es preveu una participació superior a la de l’any passat, amb més de 2.500 persones.

Amb sortida i arribada a la plaça de la Creu Alta, Corro Contra el Càncer és una cursa de 5 km que recorre tot l’eix central de la ciutat i que arriba precedida per l’èxit dels anys anteriors. Va començar l’any 2012 amb 1.400 participants i el 2015 es va consagrar arribant als 2.500 corredors. En aquest temps ha recollit més de 43.000 euros en donatius, que l’aecc destina a projectes de recerca conta el càncer i ajuda als malalts.

El promotor i impulsor d’aquesta cursa és Lluís Domingo, un jove dissenyador audiovisual de Sabadell, molt aficionat a l’atletisme, a qui, fa cinc anys, li van diagnosticar un càncer de còlon. La idea va ser combinar l’esport el qual el va ajudar molt en el procés per recuperar-se de la malaltia, en una acció solidària per la lluita contra el càncer.

L’esdeveniment provocarà talls de trànsit i desviament del transport públic d’autobusos. El recorregut de la cursa és: sortida de la plaça de la Creu Alta, avinguda de l’Onze de Setembre, via de Massagué, passeig de Manresa, passeig de la plaça Major, Rambla, carrer de Latorre, carrer de Sant Pau, plaça de Sant Roc, carrer de Gràcia, carrer de Sant Quirze, plaça de les Marquilles, carrer d’en Font, carrer de l’Escola Industrial, plaça del Pi-Pi, carrer de les Valls, via de Massagué, avinguda de l’Onze de Setembre i arribada a plaça de la Creu Alta.

Desviaments del transport urbà:

Des de les 7h i fins les 13h, la línia F1 en sentit Estació Sud, circularà per l’av. de Francesc Macià, rda de Zamenhof, c. de Gràcia on recupera el seu recorregut.

En sentit Can Deu farà el recorregut des del c. Jovellanos, rda. De Zamenhof i l’av de Francesc Macià.

Les línies F2, F3, F4 i F5 i les línies interurbanes circularan prioritàriament pels eixos principals; Gran Via, ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa i Francesc Macià.

La inscripció a la cursa és oberta a través d’Internet a www.corrocontraelcancer.com i també de forma presencial, al Centre Comercial Paddock Bulevard de Sabadell.

Més informació a: www.corrocontraelcancer.com

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Twitter: @CorroCntrCancer

Facebook: facebook.com/corrocontraelcancer

Categories Ajuntament, Cultura i esport, Esports Tags Cursa contra el càncer