PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Agost
2016

Mor Antonio Trives, històric regidor des de l’inici dels ajuntaments democràtics dels equips de govern de l’alcalde Farrésics.

Durant els 20 anys que va ser regidor, desenvolupant diferents funcions.

Mor Antonio Trives, històric regidor des de l’inici dels ajuntaments democràtics dels equips de govern de l’alcalde Farrésics.

L’exregidor de l’Ajuntament de Sabadell i Medalla d’Honor de Sabadell, Antonio Trives, ha mort avui a l’edat de 80 anys. Trives va ser regidor des dels primers ajuntaments  democràtics i va formar part de tots els governs de l’alcalde Antoni Farrés (1979-1999).

Antonio Trives Manresa, va néixer el 20 de gener de 1936, a Callosa de Segura, Alacant. Durant els 20 anys que va ser regidor, desenvolupant diferents funcions, va tenir un paper destacat i va posar les bases, entre d’altres, de la relació municipal amb la Companyia d’Aigües, la gestió dels residus o del cementiri. Va ser, a més, l’impulsor de la creació de la cooperativa del Transport Urbà de Sabadell, TUS.

El tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura i alcalde accidental, Joan Berlanga, ha destacat que Antonio Trives va ser un dels regidors de referència de l’època Farrés. Amb la seva feina va contribuir a remuntar la ciutat després de la dictadura franquista. Era una persona molt connectada amb la ciutadania i marcada per un profund sentit de servei públic.

Trives va ser, entre d’altres funcions, regidor de Governació, Serveis Municipals, Salut, Serveis Socials i Participació. El 2015 va rebre la Medalla d’Honor de Sabadell.

Categories Ajuntament Tags alcaldes, Antonio Trives