PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

23
Juliol
2020

Nou centres cívics obriran durant el mes d’agost

Els equipaments de Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Rull, la Concòrdia, la Creu de Barberà, Sant Oleguer, Creu Alta, Can Deu i Can Llong obriran de dilluns a divendres

Nou centres cívics obriran durant el mes d’agost

Aquest mes d’agost, a causa de la situació excepcional provocada per la crisi sanitària de la Covid-19 l’Ajuntament obrirà un total de 9 centres cívics municipals, en diferents horaris, amb l’objectiu de donar la màxima cobertura a la ciutadania.

Es podrà accedir als centres per realitzar-hi activitats organitzades per entitats, sempre amb inscripció prèvia.

Per accedir als centres per fer ús de les sales i espais relacionals caldrà facilitar les dades personals i autoritzar  l’ús de les mateixes, en cas que les autoritats sanitàries ho requerissin.

Horaris de matí i tarda, de dilluns a divendres

En horari de matí, de 9 a 14 h, obriran un total de 7 centres: Sant Oleguer, Creu Alta (Cal Balsach), Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Deu, Can Rull i la Creu de Barberà i en horari de tarda, de 15,30 a 20,30 h obriran també 7 centres: Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Deu, Can Rull, Can Llong, Concòrdia i Creu de Barberà.

Destaquen 5 centres que prestaran servei de matí i tarda, en concret els de Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Deu, Can Rull i la Creu de Barberà, que són els 5 centres que acullen el servei d’Espai Jove.

Consulteu els horaris aquí

Categories Ajuntament, Centres Cívics, coronavirus, Participació ciutadana Tags agost, ajuntament, centre cívics, coronavirus, participacio