PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Setembre
2023

Ple Municipal del mes de setembre

El Ple del mes de setembre celebrat el dia 25 va tractar i aprovar durant la part resolutiva els punts següents:

  • Presa de possessió de la Sra. Aurora Murillo Román del càrrec de regidora de l'Ajuntament de Sabadell per la llista electoral de Crida per Sabadell (CpS-AMUNT).
  • Aprovació de les actes de la sessió extraordinària número 13/2023, de 14 de juliol, de la sessió extraordinària i urgent número 14/2023, de 14 de juliol, i de la sessió ordinària número 15/2023, de 24 de juliol.
  • Modificació de l'acord del Ple de 26 de juny de 2023, pel qual es va aprovar l'establiment del règim de dedicacions, retribucions i assistències dels membres de la corporació, i l'assignació de la dotació econòmica als grups polítics municipals.
  • Aprovació inicial de la cessió gratuïta a la Generalitat de Catalunya del bé patrimonial situat al carrer Zuric, 1-79, per a la construcció d'un institut d'educació secundària al barri de Can Llong.
  • Aprovació del Compte General de la corporació corresponent a l'exercici 2022.
  • Modificació del contracte de serveis per a la gestió de les escoles bressol i els centres d'educació infantil i familiar municipals.
  • Aprovació del reconeixement extrajudicial de crèdits de les obligacions indegudament adquirides durant l'exercici 2022.
  • Modificació de saldos inicials de pagaments ordenats procedents d'exercicis tancats.
  • Dació de compte de l'informe de la Tresoreria de 19 de juliol de 2023, sobre el compliment dels terminis de pagament respecte al segon trimestre de 2023.

A la part deliberativa i de control, el Ple va aprovar una moció del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya, per a un pla de xoc per al manteniment de l'enllumenat públic: orins de gossos i reposició de tapes. Es va aprovar per la majoria de grups, tret dels de Vox i la Crida, que es van abstenir. Moció

Finalment, el Ple va aprovar una moció del grup municipal de Junts per Sabadell, per a reconèixer el valor del comerç històric de Sabadell. Es va aprovar per la majoria de grups, tret dels de Vox i la Crida, que es van abstenir. Moció

Categories Ajuntament, Transparència Tags Ple municipal