PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Octubre
2023

PSC i Junts per Sabadell signen l’“Acord pel Sabadell del Sí” i governaran en coalició

PSC i Junts per Sabadell signen l’“Acord pel Sabadell del Sí” i governaran en coalició

El PSC i Junts per Sabadell han arribat a un acord per governar en coalició a l’Ajuntament. L’“Acord pel Sabadell del Sí” té com a principal objectiu continuar treballant per una ciutat verda i feminista, de transformació i de progrés, d’oportunitats econòmiques, capitalitat cultural, mobilitat sostenible i justícia social. Una ciutat que s’articularà amb polítiques que facin front al canvi climàtic, aprofitin el potencial i el lideratge de Sabadell, vetllin per les infraestructures necessàries, garanteixin la millora de tots els barris, fomentin la creació d’ocupació i lluitin contra les desigualtats, prioritzant qüestions com l’habitatge i l’atenció als col·lectius més vulnerables.

Tal com ha explicat l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés,

“des del primer moment vam dir que tot i la majoria absoluta que el PSC va obtenir el 28 de maig, teníem la voluntat de sumar tot el talent possible i aplicar una transversalitat i pluralitat de visions que resulti positiva tant per a la gestió de la ciutat com per al conjunt de ciutadans i ciutadanes”.

El portaveu de Junts per Sabadell, Lluís Matas, ha explicat que

“després d’haver donat suport extern al Govern el mandat passat en diferents qüestions fonamentals, hem ratificat que tenim objectius comuns en accions  estratègiques per a la ciutat i creiem que podem aportar més coses des de dins del Govern que des de fora”.

L’acord comporta l’entrada al Govern dels dos regidors de Junts per Sabadell. El seu portaveu, Lluís Matas, assumeix la tinença d’alcaldia de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat i la regidoria de Transformació Gran Via-Ripoll. Per la seva part, la regidora Katia Botta es fa càrrec de la regidoria de Turisme i Projecció de Ciutat.

L’acord estableix cinc línies d’acció prioritàries: Sabadell, una ciutat líder i cohesionada; Sabadell, una ciutat verda i sostenible; Sabadell, ciutat neta i segura; Sabadell, ciutat de feina i oportunitats i Sabadell, ciutat participativa, cívica, festiva i cultural.

Consultar acord

Categories Ajuntament, Govern Tags Acord de Govern