PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Juliol
2019

Queden constituïdes la Junta de Govern Local i la Junta de Portaveus de l’Ajuntament

Queden constituïdes la Junta de Govern Local i la Junta de Portaveus de l’Ajuntament

Després de la constitució de la nova corporació municipal i la celebració del primer Ple, de caràcter extraordinari, avui s’han constituït dos dels òrgans de govern de l’Ajuntament, la Junta de Govern Local i la Junta de Portaveus. A les trobades de constitució, presidides per l’alcaldessa, Marta Farrés, s’han abordat temes com la delegació de competències a la Junta de Govern o la celebració dels propers plens. En aquest sentit, i a petició dels portaveus dels grups municipals de l’oposició, s’ha acordat portar a la propera sessió plenària una proposta perquè, a partir del setembre, els plens es celebrin a les 5 de la tarda, en comptes de les 6 de la tarda, l’hora inicialment prevista.

La Junta de Govern Local la integren l’alcaldessa, els 4 tinents d’alcaldessa –Pol Gibert, Marta Morell, Jesús Rodríguez i Montse González– i els regidors Mar Molina i Eloi Cortés. En aquest marc, tot i que no està previst per la llei, l’alcaldessa ha proposat als portaveus dels grups municipals de l’oposició que hi participin, amb veu però sense vot. A la trobada d’aquest matí, a més de constituir-se pròpiament l’organisme, la Junta de Govern ha acceptat les competències delegades del Ple, de les quals s’haurà de donar compte amb posterioritat davant el plenari, i també les competències delegades per l’Alcaldia.

La propera sessió de la Junta de Govern Local tindrà lloc el proper dilluns, 8 de juliol.

Pel que fa als plens, els propers es celebraran el 26 de juliol al matí i després ja el 17 de setembre i l’1 d’octubre, a la tarda.

Categories Ajuntament, Govern Tags Junta de Govern, Junta de Portaveus