PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Octubre
2019

Rebuda institucional a la Jove Orquestra Simfònica de Göppingen

Rebuda institucional a la Jove Orquestra Simfònica de Göppingen

Ahir, dimecres 30 de novembre, a les 18.30 h, va tenir lloc una rebuda institucional als músics que formen part de la Jove Orquestra Simfònica de Göppingen (Alemanya), dirigida per Martin Günkel. L’acte, al Saló de Plens de l’Ajuntament, va tenir lloc una hora abans que la formació oferís un concert a l’Església de Sant Fèlix, organitzat per Cisell - Amics de l'Orgue de Sabadell, amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Feliu i l’Escola de Música i Dansa Teresa Maria.

La Jove Orquestra Simfònica de Göppingen es va fundar el 1968. Ofereix l'oportunitat d'assajar obres del repertori simfònic a joves músics de manera ambiciosa i exigent. Aproximadament 100 joves instrumentistes assagen setmanalment i fan diversos concerts públics cada any. Puntualment, els joves talents musicals tenen l’oportunitat d'actuar com a solista amb el conjunt orquestral.

Aquesta formació és una part de l'Escola de Música de Göppingen, de l'estat de Baden-Württemberg, i és membre de Joventuts Musicals. Ha guanyat premis en nombrosos concursos i en diverses ocasions s’ha presentat a la ràdio i la televisió.

D’altra banda, aquesta formació ha ofert concerts al Carnegie Hall de Nova York, Palau de la Música de Barcelona, Teatre Clavé de Tordera, Ajuntament de Budapest, Nidaros Dom Trondheim, monestir de Klosterneuburg, Palazzo Pitti de Florència, Sindicat de Riga, Catedral de Southwark de Londres i Golden Hall de la Musikverein Viena.

Martin Gunkel, director

Des de 1989, el director de la Jove Orquestra Simfònica de Göppingen és Martin Gunkel. Nascut a Bochum, va estudiar a les universitats de música a Düsseldorf i a Detmold, on es va especialitzar en el violí. També va estudiar direcció d'orquestra i ciències de l'educació musical. Des de 1991 és director també de l'Escola de Música Göpppingen.