PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Juliol
2019

Reunió amb el Col·legi de l’Advocacia de Sabadell per tractar les mancances de l’edifici dels jutjats

Reunió amb el Col·legi de l’Advocacia de Sabadell per tractar les mancances de l’edifici dels jutjats

El problema de les altes temperatures i altres mancances de l’edifici dels Jutjats de Sabadell han centrat aquest matí una trobada entre els màxims representants del Govern municipal i del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell. La reunió ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Marta Farrés, el primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert i el degà del Col·legi, Manuel Hernández, així com de diferents membres de la Junta Directiva de l’entitat. A la reunió, el Govern municipal s’ha posat a disposició del Col·legi per fer totes aquelles gestions que siguin necessàries per solucionar les actuals problemàtiques.

En aquest marc, el Govern de Sabadell sol·licitarà una reunió, amb la consellera de Justícia,  Ester Capella. De fet, l’Ajuntament ja es va posar en contacte fa uns dies amb la Generalitat per demanar que solucionés al més aviat possible els problemes de l’edifici. Així mateix, l’alcaldessa, Marta Farrés, ha explicat que

ens mereixem uns jutjats dignes i adaptats al segle XXI per oferir un bon servei a la ciutadania i buscarem les vies per fer-ho possible.

Les darreres setmanes, les altes temperatures a l’interior de l’edifici han provocat la suspensió de part de l’activitat després de produir-se, fins i tot, casos de desmais.