PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Febrer
2022

S’aprova el projecte d’obres per reformar el carrer d’Antoni Forrellad, al barri de Torreguitart

Entre les actuacions, figuren la creació d’espais d’estada i la construcció d’un carril bici segregat

S’aprova el projecte d’obres per reformar el carrer d’Antoni Forrellad, al barri de Torreguitart

La Junta de Govern Local ha aprovat avui de manera inicial el projecte d’obres per reformar el carrer d’Antoni Forrellad, entre la plaça Espanya i la carretera de Prats de Lluçanès. L’objectiu és millorar l’espai públic, creant espais d’estada i un nou carril bici segregat. Les obres compten amb un pressupost d’execució de  851.679,61 euros (484.706,54 euros per a la licitació de la fase 1), i el termini d’execució previst és de 7 mesos.

Entre les actuacions, figura la millora de l’arbrat, del mobiliari urbà i de l’espai públic. També s’actuarà a l’espai pavimentat que limita amb la carretera de Prats de Lluçanès, en direcció a Castellar, per tal de relacionar-lo amb la plaça de Gabriel Morvay. La proposta inclou la creació d’un nou carril bici segregat, amb la finalitat de millorar la seguretat de ciclistes i vianants i resoldre l’enllaç amb la carretera de Prats de Lluçanès.

En aquesta línia, hi ha diverses inversions previstes en el programa de transformació urbana de l’àmbit Gran Via-Ripoll. Aquesta acció s’emmarca en un projecte de millora de l’accessibilitat entre els dos costats de la Gran Via, que inclou la renovació de diferents places de barris adjacents.

Categories Ajuntament, Espai públic , Next Generation, Urbanisme i Habitatge Tags Gran Via, programa de transformació urbana de l’àmbit Gran Via-Ripoll