PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

08
Març
2016

S’obre al maig la sol·licitud de subvencions a empreses del metall per incentivar la contractació de persones en atur

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, preveu atorgar subvencions per fomentar l’ocupació en el sector de la indústria metal·lúrgica en el marc del projecte MetallVallès. El termini de presentació de sol·licituds s’inicia el dia 2 de maig i finalitza el 10 de juny de 2016 tal i com es va aprovar a la Junta de Govern Local del 7 de març.

 

La proposta preveu que les empreses que compleixin els requisits de les bases podran optar a rebre fins a 1.500 euros de subvenció per a la contractació d’una persona a temps complet durant un període mínim de 3 mesos. En cas de contractació a temps parcial, l’import de l’ajut serà proporcional al percentatge de la jornada, la qual ha de ser com a mínim del 50% de la jornada d’una persona treballadora a temps complet comparable.

Cada empresa podrà sol·licitar aquests ajuts fins a un màxim de quatre contractacions laborals. Les persones que es podran contractar hauran d’haver participat en alguna acció formativa, d’orientació laboral o haver realitzar alguna pràctica en una empresa en el marc del projecte MetallVallès. Alhora caldrà que les persones estiguin empadronades a Sabadell, Barberà del Vallès o Castellar del Vallès si l’empresa que contracta no té centre de treball a cap d’aquests municipis. En tots els casos les persones hauran d'estar registrades a alguna de les borses de treball dels municipis del projecte MetallVallès.

Són susceptibles d’aquests ajuts els contractes laborals subscrits conforme a les condicions establertes en les bases reguladores, i data d’inici entre l’1 de juliol de 2015 i el dia 31 de març de 2016. El crèdit pressupostari previst per aquesta acció és per un import de 28.610 euros.

MetallVallès

La necessitat de contractar perfils més especialitzats com ajustadors, electromecànics o matricers per part de les empreses de Sabadell, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès ha permès a aquests territoris plantejar aquest projecte. Les empreses d’aquest sector poden generar oportunitats laborals per a joves o persones de major edat i també per gent que ja havia treballat al metall i que els cal un reciclatge. MetallVallès es va posar en marxa a principis de l’any 2015 i preveu desenvolupar fins a l’agost de 2016 diferents accions tant per a persones interessades en trobar feina en aquest sector com per a empreses que necessiten incorporar a la seva plantilla professionals qualificats.

Més informació: http://www.sabadelltreball.cat/metall-valles

Categories Ajuntament Tags MetallVallès, Vapor LLonch