PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
Setembre
2021

Sabadell i San Sebastián de los Ballesteros formalitzen el seu agermanament en el transcurs d’un acte institucional al municipi cordovès

Sabadell i San Sebastián de los Ballesteros formalitzen el seu agermanament en el transcurs d’un acte institucional al municipi cordovès

Els municipis de Sabadell i de San Sebastián de los Ballesteros són oficialment des d’avui ciutats agermanades. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés i l’alcalde de la ciutat cordovesa, Francisco Javier Maestre, han formalitzat avui l’agermanament, amb la signatura protocol·lària del document.

Les dues localitats volen d’aquesta manera consolidar les relacions ja existents d'amistat i cooperació recíproca amb la signatura d'un protocol d'agermanament que recull els àmbits on es projectarà fonamentalment aquest agermanament i que són -entre d'altres- la cultura, l'ensenyament, l'acció social, l'esport, etc.

Tal i com ha assenyalat l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés en el transcurs de l’acte:

“avui, amb aquest agermanament, saldem un deute que Sabadell tenia amb l'entitat. Ja en els anys 80, els membres de l'Agrupación Andaluza San Sebastian de los Ballesteros van expressar el seu desig d'agermanar la terra en la qual havien nascut amb la seva terra d'adopció, en la qual vivien i on estaven creixent els seus fills. Ara per fi, aquesta petició té resposta. Sabadell i Sant Sebastià dels Ballesteros són ciutats germanes”.

L’agermanament es produeix atesos els lligams permanents d’amistat i cooperació recíproca entre els municipis de Sabadell i de San Sebastián de los Ballesteros. D’aquesta manera, la localitat cordovesa se suma a altres ciutats amb què Sabadell està agermanada: l’Argub (Sàhara) i Matagalpa (Nicaragua).