PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
abril
2020

Sabadell impulsa l’APP “Sabadell t’ho porta a casa” per donar a conèixer a la ciutadania els comerços que ofereixen servei a domicili

L’aplicació compta de moment amb informació de 134 establiments de la ciutat i té també una versió web

Sabadell impulsa l’APP “Sabadell t’ho porta a casa” per donar a conèixer a la ciutadania els comerços que ofereixen servei a domicili

Amb el nom de “Sabadell t’ho porta a casa”, l’Ajuntament ha activat una campanya per donar a conèixer a la ciutadania quins comerços de Sabadell ofereixen servei a domicili en l’actual situació d’emergència sanitària. En el marc de la iniciativa, s’ha posat en marxa una APP on a hores d’ara ja es pot consultar informació sobre 134 botigues de la ciutat, tot introduint diferents filtres que permeten afinar encara més la recerca. 

També s’ha impulsat el web http://web.sabadell.cat/acasa on hi ha la llista i les dades dels establiments. Amb la campanya, es vol donar suport al teixit comercial local al mateix temps que es facilita a la ciutadania l’accés a un servei que pot ser d’especial utilitat en les actuals circumstàncies derivades del coronavirus. 

Avui, durant la presentació telemàtica de l’APP i del web, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha explicat que es tracta “d’una iniciativa que s’ha treballat juntament amb els comerciants”, als quals ha volgut “donar les gràcies en nom de la ciutat per la tasca que estan portant a terme i pel seu compromís per garantir que no ens falti res”. 

Així mateix, Farrés ha comentat que 

“tindrem l’oportunitat de parlar amb calma de noves accions per recuperar el comerç. N’hem posat en marxa algunes mesures per donar-hi suport i ara, amb aquesta APP i el web, hem volgut proporcionar un recurs més als comerciants i alhora oferir un servei al conjunt de ciutadans i ciutadanes”. 

I en aquest marc, ha recordat que 

“estem treballant en coordinació amb els agents i entitats econòmiques de la ciutat per activar diferents mesures i per acabar de configurar un acord que tindrà com eixos principals la reactivació de l’activitat econòmica i també la seva protecció”.

En el cas de l’APP “Sabadell t’ho porta a casa”, que està disponible per a sistemes Android i IOS, permet filtrar els diferents establiments per conceptes com el nom, barri, tipus de comerç o per si tenen disponible l’oferta de productes en línia. Així mateix, ofereix la possibilitat d’ordenar-los, per exemple, per proximitat a la pròpia ubicació, entre altres opcions. 

Sobre l’APP, l’alcaldessa ha comentat que aquest és l’inici de l’Aplicació però que la voluntat és que continuï creixent amb altres funcionalitats i continguts, de manera que s’acabi convertint en una plataforma de difusió del comerç de la ciutat. 

Pel que fa al web http://web.sabadell.cat/acasa, es pot consultar quins comerços ofereixen el servei a domicili a cadascun dels mercats municipals, al mercat de pagesos i als diversos eixos i zones comercials de la ciutat, com també l’oferta de supermercats i autoserveis i s’hi inclou la manera de contactar-hi. 

A més al web hi ha l’opció que si un establiment porta la compra a casa dels clients i no està al llistat, pugui posar-se en contacte amb el servei de Comerç per tal de ser incorporat, tant al portal municipal com a l’APP. 

La campanya inclourà difusió d’aquestes iniciatives a través de diferents canals i xarxes socials. 

L’APP i el nou web són dues de les accions impulsades per l’Ajuntament amb l’objectiu de contribuir a reduir els efectes que la crisi provocada per la COVID-19 està tenint en l’activitat econòmica. En aquest marc, s’està treballant en coordinació amb els agents i entitats econòmiques de la ciutat, estudiant la situació i la seva evolució com també quins recursos es podrien posar en marxa per afavorir la reactivació comercial i econòmica.

Categories Ajuntament, coronavirus, Comerç, Consum, Economia i treball, Salut Tags coronavirus, Covid-19