PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Març
2016

Sabadell participa a l’apagada de l’Hora del Planeta

La ciutat se suma a aquesta iniciativa mundial organitzada per WWF

El dissabte 19 de març, durant una hora, s’apagaran els llums de la Torre de l’Aigua i l’Ajuntament, de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre. La ciutat participa en aquesta iniciativa mundial organitzada per WWF, que mobilitza administracions, empreses, centres educatius i ciutadans en la lluita contra el canvi climàtic.

WWF recorda que l’any passat va ser el més càlid de tota la història i que a la Cimera del Clima de París governs de tot el món van assolir un acord per lluitar contra el canvi climàtic. I que aquest acord, encara insuficient, ha estat possible gràcies a la mobilització de tota la societat i a campanyes de sensibilització com l'Hora del Planeta, que demana que s’apagui d’enllumenat de llars, oficines i edificis emblemàtics de tot el món, com l’Alhambra, la Sagrada Família, la Torre Eiffel o la Ciutat Prohibida.

L'any passat, més 10.000 municipis i ciutats de 172 països es van sumar a l'Hora del Planeta, entre les quals 300 ciutats de l’Estat espanyol van apagar els edificis més emblemàtics.