PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Març
2016

Sabadell participa en una jornada en el marc de creació de la Xarxa Catalana de Municipis per l’Economia Social i Solidària

Els ajuntaments de Sabadell, Barcelona, Badalona i Santa Coloma de Gramanet són els promotors d’aquesta iniciativa

 

El regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, participarà a la jornada El foment municipal de l’economia social i solidària, que tindrà lloc demà, dimecres 16 de març, a partir de les 9.30 h, a l’antic Escorxador de Badalona. L’acte s’emmarca en el procés de creació formal d’una futura Xarxa Catalana de Municipis per l’Economia Social i Solidària i consistirà en l’intercanvi d’experiències i metodologies emprades pels municipis participants. En el marc de la jornada, Sabadell intervindrà exposant el treball desenvolupat a la ciutat de mapatge i diagnosi de l’ESS de la ciutat.

Sabadell és una de les quatre ciutats catalanes promotores d’una declaració per a la creació de la 1a Xarxa Catalana de Municipis per l’Economia Social i Solidària (ESS). Els Ajuntaments de Sabadell, Barcelona, Badalona i Sant Coloma de Gramanet van signar el passat 23 d’octubre, a Barcelona, una declaració conjunta per iniciar el procés per fer realitat aquesta iniciativa, en el marc de la Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona.

Des de llavors més de 30 ciutats catalanes han mostrat el seu interès per aquesta proposta. L’objectiu de la xarxa, un cop constituïda formalment, serà promoure la col·laboració i la creació d’espais comuns entre els municipis que volen fomentar aquest model de desenvolupament econòmic, compartint línies de treball, bones pràctiques, reflexions, activitats i recursos.

Jornada al juny a Sabadell

El relleu de Badalona, el prendrà Sabadell al juny quan tindrà lloc a la ciutat la tercera trobada d’àmbit català sobre ESS. Es preveu celebrar aquesta trobada en el marc de la primera fira d’Economia Social del Vallès que Sabadell organitzarà juntament amb els municipis de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès a Fira Sabadell.

Diagnosi completa sobre ESS a Sabadell