PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Novembre
2022

Sabadell reduirà una hora diària l’encesa de llums al Nadal

Sabadell reduirà una hora diària l’encesa de llums al Nadal

Sabadell reduirà una hora diària l’encesa dels llums de Nadal que guarneixen els carrers a tota la ciutat. D’aquesta manera, es compleixen les recomanacions de la Secretaria d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya. Concretament els llums es tancaran cada dia una hora abans del que estava inicialment previst, de manera que de dilluns a dijous s’apagaran a les 10 de la nit (i no a les 11) i de divendres a diumenge i vigílies de festius es tancaran a mitjanit (i no a la 1 de la matinada).

Els llums de Nadal funcionaran del 26 de novembre al 7 de gener a una vuitantena de carrers. Amb la mesura, s’estalviaran 43 hores d’enllumenat, una hora per cadascun dels 43 dies que els llums estaran funcionant. O el que és el mateix, es reduiran les hores i el consum en un 16%.

Tal com ha comentat l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés,

“hem de poder garantir la celebració del Nadal, portant màgia i il·lusió als carrers i afavorint l’activitat comercial, al mateix temps que tenim present la necessitat de fer gestos per afavorir l’estalvi energètic. Amb la reducció d’una hora diària, aconseguirem un estalvi significatiu i enviem un missatge de conscienciació alhora que mantenim tota la màgia de les Festes”.