PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Març
2014

Sabadell se suma a l’Hora del Planeta amb l’apagada de llums d’edificis emblemàtics

El proper dissabte, 29 de març, i durant una hora, s’apagaran els llums de la Torre de l’Aigua i l’Ajuntament per fer una crida en la lluita contra el canvi climàtic

D’aquesta manera, un any més Sabadell se sumarà a la commemoració de l’Hora del Planeta. La iniciativa, impulsada per WWF, vol mostrar el suport de ciutadans, institucions i empreses a la lluita contra el canvi climàtic a través del gest simbòlic d’apagar els llums durant una hora. Tot plegat amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la necessitat de reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle. És per això que el proper dissabte, 29 de març, entre les 20.30 i les 21.30h. s’apagaran els llums de l’edifici consistorial de l’Ajuntament i la Torre de l’Aigua.

WWF recorda enguany que el cinquè informe del Panell Intergovernamental de Canvi Climàtic (setembre de 2013) va posar de manifest la necessitat d’incrementar els esforços de lluita contra el canvi climàtic afirmant que “les emissions contínues de gasos d’efecte hivernacle produiran un major escalfament i nous canvis en tots els components del sistema climàtic. Per contenir el canvi climàtic, serà necessari reduir de forma substancial i sostenible les emissions de gasos d’efecte hivernacle”.

Val a dir en aquest marc que l’Hora del Planeta mobilitza més de 7.000 ciutats en 150 països. A l’Estat espanyol, l’any passat milers d’entitats i ciutadans van apagar les llums d’oficines i llars i 250 municipis van deixar sense llum els seus edificis emblemàtics, entre els quals l’Aqüeducte de Segòvia, la Mesquita de Còrdova i el Guggenheim de Bilbao.

Més informació a www.horadelplaneta.es

Categories Ajuntament, Medi ambient, Transició Ecològica Tags ajuntament, canvi climatic, l'hora del planeta, medi ambient