PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Novembre
2015

Sabadell Suma promourà accions per reconèixer la feina altruista a les entitats en el marc del Dia Internacional del Voluntariat

El proper 5 de desembre es commemora el Dia Internacional del Voluntariat i enguany l’Ajuntament de Sabadell, ha impulsat tot un seguit d’accions per donar visibilitat al fet voluntari, difonent i reconeixent l'acció voluntària a les xarxes socials, promovent la participació activa de les entitats i demanant la col·laboració als mitjans de comunicació.

 

La iniciativa està coordinada des del programa de Voluntariat Sabadell Suma, i és fruit d’un procés de reflexió amb diferents entitats de l’àmbit del voluntariat per tal de reformular els actes que commemoren aquesta diada i, alhora, consensuar un canvi de model.

Tal i com explica la regidora de Participació, Glòria Rúbio, del que es tracta és

fer visible i de donar a conèixer a tota la població què és el voluntariat , quin tipus d’entitats fan voluntariat, les iniciatives de caire social que es fan a través del voluntariat i, per tant, l’objectiu és fer créixer aquesta part de la ciutadania que potser no creix per la desconeixença

#ElVoluntariatMouSBD

La campanya proposa la participació activa per part de les entitats a les xarxes socials, publicant vídeos de poca durada o fotografies, sota l’etiqueta #ElVoluntariatMouSBD i on es mostrin tasques protagonitzades per les persones voluntàries de l’entitat. La idea és que entre tots es faci viral aquest hashtag no només a Twitter, sinó també penjant els vídeos de les entitats a Facebook.

Les entitats que no tinguin activades xarxes socials podran fer arribar les filmacions a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. que s’encarregarà de penjar-ho al Twitter del programa de voluntariat de l’Ajuntament @sbdmvoluntariat.

Mitjans de comunicació

D’alta banda, es demana la col·laboració dels mitjans de comunicació perquè durant l’esmentada setmana dediquin continguts al tema del voluntariat i repiulin amb el hashtag #ElVoluntariatMouSBD.

Tall de veu de la regidora des de la Sala de Premsa

Categories Ajuntament Tags Dia Internacional del Voluntariat, Sabadell Suma