PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
abril
2016

Sessió de treball de diferents municipis per compartir experiències i línies d’actuació de les polítiques LGTBIQ

Sessió de treball de diferents municipis per compartir experiències i línies d’actuació de les polítiques LGTBIQ

Diferents regidores i tècniques de municipis de l’àrea metropolitana han participat avui en una sessió, a l’Ajuntament de Sabadell, per tal de compartir experiències, propostes i línies d'actuació de les polítiques LGTBIQ. La trobada ha estat presidida per la regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz.

 

D’aquesta manera es reprenia la feina iniciada el passat febrer, quan es va fer una primera trobada a l’Ajuntament de Cerdanyola. En la sessió d’avui s’han tractat diferents temes, com ara l’aplicació i desplegament de la Llei 11/2014 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Les participants han estudiat també altres qüestions, com celebrar coordinadament el Dia Internacional contra l’Homofòbia o crear un espai per compartir informació, recursos i bones pràctiques.

Han participat personal tècnic i regidores de municipis com ara Terrassa, Cerdanyola, Ripollet, Barberà i Santa Coloma de Gramenet, així com personal tècnic de l’Oficina de Polítiques d’Igualtat i Drets Civils de la Diputació de Barcelona i la directora general d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, Mireia Mata.

Categories Ajuntament Tags LGBTI