PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

08
Agost
2019

Visita a l’ADF Sabadell en el marc de la campanya d’estiu

Visita a l’ADF Sabadell en el marc de la campanya d’estiu

L’alcalde accidental, Pol Gibert, i la regidora de Desenvolupament Urbà i Transició Energètica, Mar Molina, es van trobar ahir amb representants de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Sabadell. Durant la visita, que va tenir lloc als entorns de la Salut i en el marc de la campanya d’estiu, es van comentar diferents aspectes relacionats amb la tasca de l’entitat.

En aquest sentit, l’alcalde accidental, Pol Gibert, va agrair

el compromís i implicació de les persones voluntàries que integren l’ADF, que de manera altruista dediquen el seu temps i esforç a la vigilància i preservació del nostre rodal.

Durant la campanya d’estiu, l’Agrupació de Defensa Forestal de Sabadell es centra en el patrullatge i la vigilància dels boscos i zones forestals del municipi, en col·laboració amb altres cossos, per detectar i minimitzar possibles riscos i fer una primera intervenció en cas necessari. Així mateix, pot col·laborar en tasques de contenció d’incendis, sempre amb la supervisió del cos de Bombers.

Actualment, l’ADF Sabadell compta amb 33 voluntaris. Per a la seva tasca, l’entitat disposa de 3 vehicles per realitzar la vigilància i, si cal, una primera intervenció. Així mateix, enguany l’entitat ha incorporat l’ús d’una aplicació mòbil (APP), que permet una millor coordinació amb les diferents ADF del territori com també amb el control central de Torreferrussa.

 

Categories Ajuntament, Medi ambient, Transició Ecològica Tags ADF, ADF Sabadell, Agrupació de Defensa Forestal, campanya d’estiu, medi ambient, sostenibilitat