PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

Urbanisme i Habitatge

01
Desembre
2016

S’adjudiquen els contractes d’obres perquè La Bassa pugui obrir l’estiu vinent

Les obres que han de permetre renovar la Bassa fan un pas més

 Les obres que han de permetre renovar la Bassa fan un pas més. Aquest matí, 1 de desembre, un Ple extraordinari ha aprovat adjudicar els tres grans contractes a partir dels quals es podran començar les obres que han de permetre que l’equipament pugui obrir de nou a l’estiu del 2017.

Categories: Cultura i esport, Esports, Urbanisme i Habitatge

30
Novembre
2016

Comencen els treballs del Pla de transformació urbana de manteniment a la via pública

El pressupost destinat a aquest concepte multiplica per 13 el que s'hi havia destinat els anys anteriors i agecta tots els districtes

 L’Ajuntament endega aquesta setmana els treballs de manteniment de via pública per al conjunt de la ciutat, dins el Pla de transformació urbana 2016-2017. El pressupost que el Govern municipal hi destina és de gairebé 650 mil euros previstos en el pressupost del 2016. Això significa que s’hi dediquen 13 vegades més de recursos que fins ara, amb un únic objectiu: iniciar el procés de dignificació dels espais comuns.

Categories: Espai públic , Urbanisme i Habitatge

25
Novembre
2016

El projecte de Ciutat Creativa estreny vincles amb les universitats catalanes en diversos projectes urbanístics

En el marc del projecte Ciutat Creativa, hi participen el departament de Geografia de la UAB, l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la UPC i l’Escola de Disseny de la URL

 L’Ajuntament de Sabadell inicia diversos projectes de col·laboració amb tres universitats catalanes relacionats amb aspectes urbanístics. Es tracta de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i l’Escola Superior de Disseny (ESDi) de la Universitat Ramon Llull (URL).

Categories: Urbanisme i Habitatge

22
Novembre
2016

La plaça de Dolors Miralles s’ampliarà

La Junta de Govern Local va aprovar la creació d’un nou espai públic al centre de la ciutat

El dilluns 21 de novembre de 2017 la Junta de Govern Local va aprovar la creació d’un nou espai públic al centre de la ciutat, concretament entre els carrers de Turull i de Blasco de Garay, que permetrà ampliar la plaça de Dolors Miralles. Aquesta actuació és fruit de la construcció d’una nova promoció d’habitatges.

Categories: Espai públic , Urbanisme i Habitatge

18
Novembre
2016

Visita a la rambla d’Ibèria, que s’obrirà parcialment al trànsit el dilluns 21 de novembre

Pels volts de Nadal s’iniciaran els treballs de les obres per fer la rotonda anunciada

Visita a la rambla d’Ibèria, que s’obrirà parcialment al trànsit el dilluns 21 de novembre

El divendres 18 de novembre, Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell, i Glòria Rubio, tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, han visitat la rambla d’Ibèria, després que s’hagi soterrat un tram de vies dels FGC i que la Generalitat de Catalunya hagi acabat part de les obres d’adequació de l’espai. La visita ha servit per confirmar que tot és a punt per obrir parcialment al trànsit aquesta via, fet que tindrà lloc el dilluns 21 de novembre a primera hora del matí. L’obertura serà parcial, perquè en part del recorregut només s’habilitarà un carril d’anada i un de tornada fins que acabin totes les obres, previsiblement a l’estiu del 2017.

Categories: Espai públic , Urbanisme i Habitatge

<<  85 86 87 88 89 [9091 92 93 94  >>