PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

16
Desembre
2019

Adjudicada una nova fase del projecte de millora del polígon de Can Roqueta

L’ha aprovat avui la Junta de Govern Local i inclou millores en la mobilitat, en les voreres i en renovació de l’arbrat

Adjudicada una nova fase del projecte de millora del polígon de Can Roqueta

La Junta de Govern Local ha adjudicat avui una nova fase del projecte de modernització del polígon de Can Roqueta. La línia que ara s’adjudica consisteix en millores dels elements d’urbanització, paviments de voreres i nous elements d’arbrat. En aquesta ocasió, els treballs es refereixen concretament a les feines d’enderroc, explanació i neteja de terrenys, de pavimentació de voreres i paisatgisme de zones verdes. El termini d’execució previst per dur a terme aquestes tasques és de 12 mesos i el pressupost és de 1.568.126,12 €. L’empresa adjudicatària ha estat Artífex Infraestructuras, SL.

El projecte integral de renovació i modernització del polígon preveu incidir en l’àmbit de la mobilitat. Així, entre altres qüestions, s’inclouen actuacions per a la jerarquització del trànsit a les principals vies del polígon, l’increment del nombre d’aparcaments de vehicles o la creació de nous passos adaptats per millorar l’accessibilitat per a vianants.

Dels gairebé 2,2 M € que costarà el Pla Integral de modernització, la Diputació hi aportarà 1,7M €. Més de 385.000 € aniran a càrrec de l’Ajuntament de Sabadell i els gairebé 110.000 restants els aportarà l’Associació d’Empreses i Propietaris del Polígon d’Activitat Econòmica de Can Roqueta de Sabadell (AEPCRO).

Categories Mobilitat i transport, Urbanisme i Habitatge Tags Can Roqueta, espai públic, mobilitat