PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

22
Maig
2019

L’Ajuntament aprova inicialment el projecte de millora integral de la zona industrial de Can Roqueta

Té, per línies estratègiques, millores sensibles en la mobilitat i en la imatge, com també aspectes ambientals

L’Ajuntament aprova inicialment el projecte de millora integral de la zona industrial de Can Roqueta

La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment el projecte de renovació i modernització de Can Roqueta, amb l’objectiu de revitalitzar l’activitat econòmica d’aquesta zona industrial i millorar-ne aspectes com l’accessibilitat, la seguretat i l’habitabilitat.

El projecte compta amb un pressupost de 2.187.341,28 euros i el termini d’execució és de 12 mesos. Ara el document està en període d’informació pública i s’hi poden presentar al·legacions.

Aquest és el primer pas del procés de renovació de tot l’àmbit, en un moment en què el sector de Can Roqueta creix amb el nou sector de Can Rabella i Ca n’Alzina.

Tres línies estratègiques

El Pla d’acció del Polígon de Can Roqueta engloba 22 actuacions, agrupades en tres línies estratègiques. En primer lloc, les actuacions que tenen per objectiu incrementar la mobilitat sostenible, entre les quals hi ha la millora de l’accés a la zona mitjançant l’execució d’una rotonda des de la BV140, la construcció de dues rotondes més als principals vials de distribució, la reducció de l’amplada dels carrils per reduir la velocitat, l’augment del nombre d’aparcaments de vehicles i millores també per a l’accessibilitat dels vianants i l’ampliació de la línia d’autobús que connecta Can Roqueta amb el nucli urbà.

En segon lloc, hi ha un seguit de propostes per a la millora ambiental. Es tracta, entre altres, de la construcció d’una bassa de laminació d’aigües pluvials per reduir l’impacte de les pluges torrencials i retornar l’aigua a la natura de la introducció d’enllumenat tipus led a diferents vials, la introducció d’una estació de mesura de CO2, la substitució dels arbres malalts o en mal estat, com també la instal·lació de carregadors de vehicles elèctrics situats al costat del viver d’empreses per promocionar la mobilitat no contaminant i sostenible.

I, en tercer lloc, la tercera línia estratègica està relacionada amb la millora de la imatge. Està relacionada amb la millora i renovació dels elements d’urbanització, paviments de calçada i de voreres, la millora de la senyalització per promocionar les empreses, a més de la introducció de càmeres de videovigilància per afavorir la seguretat.

Categories Mobilitat, Mobilitat i transport, Urbanisme i Habitatge Tags Can Roqueta, espai públic, mobilitat, urbanisme