PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

20
Desembre
2021

Adjudicades les obres de renovació i millora dels ferms de calçades i voreres de diversos carrers

Les operacions de renovació completa es dividiran en dues fases

Adjudicades les obres de renovació i millora dels ferms de calçades i voreres de diversos carrers

La Junta de Govern Local ha adjudicat avui el contracte d’obres de renovació i millora dels ferms de calçades i voreres de diverses vies públiques de la ciutat. Es preveu que el termini d’execució de les obres sigui de 10 mesos.

El projecte complet de millora i renovació es dividirà en dues parts: el lot 1, per renovar els paviments de les calçades i voreres de diverses vies públiques, compta amb un pressupost de 415.529,82 euros i un termini d’execució de 4 mesos. L’empresa adjudicatària en aquest cas es Asfalt de l’Anoia SL. El lot 2, per la seva banda, serà destinat a la renovació del paviment de voreres, compta amb un pressupost de 460.175,10 euros i un termini d’execució aproximat de 6 mesos. L’adjudicació d’aquest segon lot s’ha fet a l’empresa Artifex Infraestructuras SL.

Al lot 1 hi ha vies públiques dels districtes 1, 2, 3, 5 i 6, com els carrers de Sant Joan, Doctor Puig, Colom, Ramon Llull, Josep Miquel o Feliu Elias, mentre que al lot 2 hi ha vies dels districtes 1, 2, 4, 5 i 6, com els carrers de la República, la Rosa, Pardo Bazán, Permanyer, el sud de la plaça d’Espanya o les carreteres de Prats de Lluçanès i Molins de Rei.

Aquest pla d’inversions per a la millora de ferms i voreres se suma a la dotació d’un milió d’euros anual adreçat al manteniment ordinari per al conjunt de la ciutat.

El fet de disposar d’aquests recursos permet reduir el temps de resposta de resolució del volum d’incidències de manteniment existents que es produeixen a voreres i calçades de les vies públiques. En aquest sentit, es tracta d’un instrument de gestió bàsic en l’estratègia de posar a punt els carrers de la ciutat, tot garantint uns nivells de manteniment adequats per a tots els barris.