PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

16
abril
2019

Adjudicades les obres de transformació dels carrers de les Paus i de Llobet

L’actuació permetrà pacificar l’àmbit de l’Escola Enric Casassas

Adjudicades les obres de transformació dels carrers de les Paus i de Llobet

L’Ajuntament ha adjudicat avui les obres d’urbanització dels carrers de les Paus i de Llobet, a l’àmbit conegut com a Centre-Creueta. Els carrers de Llobet i de les Paus esdevindran carrers amb plataforma única, és a dir, amb un únic nivell, sense voreres més altes. Seran accessibles només per a vehicles d’emergències i de serveis de manteniment, la qual cosa permetrà pacificar el tram on és l’Escola Enric Casassas. 

L’actuació afecta el tram del carrer de Llobet que hi ha entre els carres de la Salut i de les Paus, com també el tram del carrer de les Paus que hi ha entre els carrers de Llobet i de la Font Nova.

La urbanització es farà amb llambordes de formigó negre, semblants als existents al carrer de les Paus. El disseny té en compte la integració dels embornals en el paviment. Quant al carrer de les Paus, el nou paviment tindrà una franja de granit de color gris flamejat. També s’hi preveu modificar les xarxes de serveis de clavegueram i d’aigua i renovar els llums, que seran de làmpades de LED. Les obres s'han adjudicat per 198.331,55 euros.

Categories Mobilitat, Espai públic , Mobilitat i transport, Urbanisme i Habitatge Tags districte 1, Escola Enric Casassas, mobilitat sostenible i segura