PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

30
Gener
2015

Afectacions al transport públic amb motiu d’obres al passeig de Manresa a partir del proper dilluns

Amb l’objectiu de millorar l’impacte visual de l’actual barana de formigó que dóna accés a l’aparcament soterrani del passeig de Manresa, el proper dilluns, 2 de febrer, s’iniciaran els treballs per la seva remodelació. La nova barana serà de vidre, similar a la que hi ha a l’aparcament de la plaça del Mercat.

Les obres començaran per la demolició del mur existent, que es preveu que tingui una durada aproximada d’una setmana. A continuació es procedirà a la instal·lació de la nova barana, amb un termini de dues setmanes més.

Per poder executar aquesta intervenció caldrà tallar el trànsit rodat del passeig de la Plaça Major i les línies urbanes del transport es desviaran. Es preveu que els treballs tinguin una durada de tres setmanes.

En aquest sentit, les línies  L1, L2 i  L3 en sentit sud circularan des de la av. l’Onze de Setembre, c. de Vilarrúbias (hi ha una parada provisional davant de la pl. de Marcet), lateral de la Gran Via, c. de Les Tres Creus, C. d’Alfons XIII i la Rambla.

 No faran parada en:

-          via de Massagué

-          pg. de Manresa

-          Dr. Robert

En sentit nord circularan des de la Rambla per c. d’Alfons XIII, c. de Narcís Giralt, c. Sant Joan, c. Dr. Puig, c. Salut i la via de Massagué.

No fan parada en:

-          Dr. Robert

-          pg. de Manresa

Les línies L4, L44 en sentit El Poblenou  i  L5 i L55 en sentit Les Termes  circularan des del c. de Les Valls,  per la via de Massagué, c. de Vilarrúbias (parada provisional davant de la pl. de Marcet) i Gran Via fins la pl. d’Antoni Llonch.

 No faran parada en:

-          pg. de Manresa

-          Dr. Robert

La Càrrega i Descàrrega del pg. de Manresa queda sense servei així com la parada de taxis durant el període que durin les obres.

Per més informació: https://ca.sabadell.cat/mobilitat/p/mobilitat_cat.asp

 

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags espai públic, passeig de la Plaça Major, passeig de Manresa, urbanisme