PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

Informació

Google Geocoding API error: The request was denied.

03
Setembre
2018

Aprovat l'expedient de contractació de les obres per renovar la plaça de Navacerrada

Tenen un pressupost d’uns 400 mil euros i una durada de 4 mesos

Aprovat l'expedient de contractació de les obres per renovar la plaça de Navacerrada

La Junta de Govern local ha aprovat avui l’expedient de contractació i l’inici del procediment de licitació de les obres que permetran renovar la plaça de Navacerrada, al Districte 3. El pressupost d'execució és de 402.248,01 € (IVA inclòs) i el termini d'execució serà de 4 mesos.

L’objectiu és crear dos àmbits diferents en aquesta plaça. D’una banda, un espai obert lliure d'arbrat, on es podran dur a terme activitats i que servirà d'accés als habitatges. Així, quedarà suprimit el tram del carrer del Moncayo que ara per ara divideix la plaça, ja que s’uniran els dos costats actuals. D’altra banda, també es crearà un segon espai a tocar de la ronda de Navacerrada, on es situarà arbrat i mobiliari nous. Aquest tram de la ronda quedarà pacificat i serà només d'un sentit i al mateix nivell que la plaça.

El tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez, ha afirmat que aquesta obra

és estratègica pel lloc on es troba. No era acceptable que aquest indret estigués com fins ara. Treballem per fer projectes de ciutat, com el parc del Nord, però també projectes de barri, que fan el dia a dia més agradable.

I ha afegit que

cada racó de ciutat és important i entenem que la millora de l’espai públic és un element clau per a la cohesió social.

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, i el del Districte 3, Gabriel Fernàndez, han volgut posar en valor el procés de participació actiu que han tingut els veïns a l’hora de definir aquesta obra. Segons Fernàndez,

gràcies a les aportacions veïnals, el projecte recull diverses sensibilitats i maneres d’entendre l’espai públic. Entenem que aquest projecte dignifica la plaça i relliga el barri posant les persones al centre de la política pública.

Ubicació