PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

13
Octubre
2020

Convocat el procediment obert per adjudicar les obres de millora de l’accessibilitat interna de l’antic centre cívic de Torre-romeu

L’equipament tindrà noves escales i un ascensor adaptat

Convocat el procediment obert per adjudicar les obres de millora de l’accessibilitat interna de l’antic centre cívic de Torre-romeu

La Junta de Govern Local ha aprovat avui  convocar el procediment obert per a l’adjudicació del contracte d’obres del projecte de l’edifici de l’antic centre cívic de Torre-romeu, situat al carrer de Francolí, que millorarà la seva accessibilitat. L’operació consistirà principalment en la construcció de noves escales interiors i un ascensor adaptat. El pressupost d’execució per contracte ascendeix a gairebé a 150 mil euros i el termini d’execució previst és de sis mesos.

Els treballs es desenvoluparan en dues fases.  La primera correspon a l’enderroc i nova construcció́ de les escales interiors adequant-les a les normatives de seguretat vigents, en termes de seguretat contra incendis i evacuació d’ocupants. La segona fase correspon a la instal·lació́ d’un nou ascensor adaptat aprofitant el mateix lloc de l’ascensor existent. 

També́ es preveu la renovació́ de tots els sanitaris i aixetes de l’equipament, així com la renovació́ del paviment dels banys i serveis afectats per la renovació́ de sanitaris. Finalment es preveu la pintura dels paraments horitzontals, verticals i fusteria interiors. 

L’edifici es va construir el 1983 per l’arquitecte Josep Casas Arrufí per a l’ús de casal de joves i centre d’esplai. Amb posterioritat, l’any 1993, l’arquitecte Josep Palau i Grau va realitzar una reforma i ampliació́ de l’edifici per adequar- lo a l’ús de centre cívic del barri de Torre-romeu.

Actualment acull dues entitats. Una és el Centro Cultural de Torre-romeu, que organitza activitats culturals destinades especialment a la gent gran del barri. L’altra es l’Esplai Pandora de la Fundació Idea, dedicada a l’educació en el lleure al districte 7. També hi ha un equip d’educadors de serveis socials. 

Categories Districtes, Participació ciutadana, Urbanisme i Habitatge Tags districte 7, Junta de Govern Local, Torre-romeu