PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

08
Gener
2018

Demà començaran els treballs per al soterrament de les vies dels FGC i el nou espai públic que unirà Can Feu i Gràcia

Les obres impliquen tallar el trànsit a part del passeig de Can Feu

Demà començaran els treballs per al soterrament de les vies dels FGC i el nou espai públic que unirà Can Feu i Gràcia

Finalment han començat els treballs de soterrament de vies com a continuació del que es va dur a terme fins l’any passat. D’aquesta manera s’acabarà amb la frontera física que ha dividit històricament els barris de Can Feu i de Gràcia.

També es millorarà l’entorn urbà, ja que es guanyaran 3.400 m2 d’espai públic per a vianants i bicicletes, i no hi haurà el soroll dels trens. Serà amb una nova porta d’entrada a Sabadell, més digna.

Les obres impliquen que a partir de demà es tallarà el trànsit de vehicles i el pas de vianants al passeig de Can Feu, entre la plaça del Mil·lenari i el carrer de Damià Forment. El tall es mantindrà previsiblement durant els 17 mesos dels treballs de soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Aquestes obres tan reivindicades que hem aconseguit tots plegats ens obliguen a fer canvis en la mobilitat i sabem que comportaran molèsties a les persones que fins ara circulaven pel passeig de Can Feu, però és un sacrifici d’uns mesos que comportarà una gran millora de l’entrada de la ciutat i que unirà els barris de Gràcia i de Can Feu”, ha afirmat el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez. També ha destacat que des del juliol, quan van entrar en funcionament les noves estacions, els usuaris s’han incrementat en un 23%. “Aquestes dades ratifiquen que l’aposta del Govern municipal i de la Generalitat per la millora del transport públic ha estat encertada i ha tingut una gran resposta de la població”, ha dit.