PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

09
Desembre
2019

La fesonomia del carrer de l'Onyar, a Torre-romeu,es transformarà en un passeig arbrat

La fesonomia del carrer de l'Onyar, a Torre-romeu,es transformarà en un passeig arbrat

L’Ajuntament ha adjudicat les obres que permetran convertir el carrer de l’Onyar, al barri de Torre-romeu, en un passeig arbrat que actuarà com un balcó sobre el riu Ripoll. El projecte preveu que tot el carrer estigui pavimentat a un sol nivell, amb incorporació de parterres i arbrat en alineació. També es millora el tram del camí de Torre-romeu entre la ronda de l’Ebre i el carrer del Segre, amb l’ampliació de la vorera per a vianants que limita amb el riu i un enllumenat nou.

L’objectiu de l’actuació és la urbanització del carrer de l’Onyar i del camí de Torre-romeu, així com la millora de l’espai públic, després de la reconstrucció del mur que els separa.

 

Les obres s’han adjudicat en dos lots diferents. Un per a l’obra civil, és a dir, paviments, instal·lacions, serveis, etc., adjudicat a Infraestructures Trade SL per 692.443,29 euros, amb un termini previst de 7 mesos. I un altre lot destinat a la jardineria i el mobiliari, que disposa d’un pressupost de 82.828,11 euros i que anirà a càrrec de l’empresa La CYCA SL, amb un termini de 16 mesos..

El projecte del nou carrer de l’Onyar es podrà fer després de la cessió d’un tram de la carretera BV-2432, entre els punts quilomètrics 1.300 i 1.590, per part de la Diputació de Barcelona, sense cap cost per a l’Ajuntament. Aquest tram de la carretera de Torre-romeu, entre la ronda d'Ebre i el carrer del Segre, és on es van dur a terme les obres per refer el mur del carrer de l’Onyar, que patia deficiències estructurals.