PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

24
Gener
2019

Finalitzen les obres del nou mur del carrer de l’Onyar, a Torre-romeu

El carrer es transformarà en un passeig arbrat amb nou paviment de pedra

Finalitzen les obres del nou mur del carrer de l’Onyar, a Torre-romeu
Imatge virtual del passeig arbrat del carrer de l'Onyar

Les obres que han refet el mur del carrer de l’Onyar, que patia deficiències estructurals des de feia més 25 anys, ja han finalitzat. Una part va caure durant l’inici de reparació el passat maig, cosa que va accelerar les tramitacions per via d’urgència. Al 2016 el mur va ser estintolat per garantir-ne l’estabilitat.

Els treballs han consistit en l’enderrocament de tot el tram en risc o mig caigut; el sanejament de les terres; la derivació i conducció de les aigües naturals subterrànies i l’alçament d’un mur nou i una barana, de forma que el carrer ha quedat perfectament estabilitzat.

Avui ha tingut lloc una visita de l’alcalde, Maties Serracant, el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez, el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, i la regidora del districte 7, Glòria Rubio, amb els representants dels veïns, que han mostrat la satisfacció pel resultat.

Juli Fernàndez, tinent d’alcalde de Cohesió Territorial ha expressat

que darrerament estem fent massa actes de reparació; de justícia amb els veïns de diferents barris de la ciutat. És un mal indicador de la manca d’atenció que han tingut la ciutat en els darrers lustres. Aquesta actuació era urgent i se’n sabia el risc des de feia anys. Afortunadament, tot ha anat bé i el nou mur parla per si sol. Volem agrair els veïns la seva tenacitat i paciència fins a aconseguir que l’actuació es fes.

El carrer de l’Onyar esdevindrà un nou passeig arbrat

L’Ajuntament ha volgut anar més enllà i aprofitarà per transformar la superfície del carrer de l’Onyar per convertir-lo en un passeig arbrat que faci de balcó sobre el Ripoll, amb paviments de pedra i jardins a terra. Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic valora

la feina conjunta amb els veïns, tant en la reparació del mur com en el disseny del nou carrer, que va ser aprovat per unanimitat. Ens agrada governar amb la gent.

El projecte del nou carrer està en fase de redacció.