PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

11
Desembre
2020

El pla de millora de ferms continua la setmana vinent a diferents punts del sud de Sabadell

Es treballarà als passeigs del Comerç i d’Espronceda i als carrers de Clemència Isaura i de Feijoo

El pla de millora de ferms continua la setmana vinent a diferents punts del sud de Sabadell

Continuant amb el pla de renovació i millora de ferms a Sabadell, la setmana vinent la previsió és centrar-se en la zona sud de la ciutat. Així, entre el dilluns 14 i el dimarts 15 de desembre es treballarà al passeig del Comerç, entre els carrers del Doctor Balari i de Goya i entre el dimarts 15 i el dijous 17 de desembre s’actuarà al passeig d’Espronceda, entre els carrers de Campoamor i de Goya.

Del dijous 17 al divendres 18 de desembre l’actuació serà al carrer de Clemència Isaura, entre els carrers de Pizarro i de Fontanella. I del divendres 18 al dissabte 19 es treballarà al carrer de Feijoo, entre els carrers de Fontanella i de Salvador Seguí.

L’horari d’aquestes actuacions serà des de les 8 del matí fins a les 7 de la tarda, aproximadament. Tanmateix, l’Ajuntament recorda que els terminis i les hores poden variar en funció de la situació meteorològica.

Prèviament, els veïns rebran l’avís d’aquesta operació, perquè en tinguin coneixement i perquè l’estacionament i l’accés als guals en aquestes vies públiques es podrien veure afectats.

La renovació de ferms que està duent a terme l’Ajuntament de Sabadell forma part del projecte Fem Barri, que ha de garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris. El programa complet de renovació de ferms compta amb un pressupost de 2.200.000 €.