24
Febrer
2015

Es col·loquen les lones dissenyades per estudiants de l’Escola Illa a les tanques d’obra dels FGC

Amb l’objectiu de minimitzar l’impacte de les tanques d’obra de l’estació dels FGC al passeig de la Plaça Major, s’estan col·locant unes lones dissenyades per estudiantslonespasseig de l’escola Illa. Les lones tenen diversos motius i diferents colors per donar un altre aspecte a aquest espai en espera de la seva configuració definitiva.

En aquest sentit, els treballs subterranis del perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya continuaran el seu procés i ben aviat s’iniciaran les obres del vestíbul de l’estació.

En paraules del tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso:

tal i com ens vam comprometre el Passeig continua acollint nous elements, i millorant de manera progressiva, per convertir-se en un espai molt més amable. Entenem que tot l’àmbit del Passeig s’ha d’anar enriquint i que ho farà encara més amb la implantació de la pèrgola i l’element d’aigua”. Ayuso també ha afegit que “les noves lones, amb els dissenys de l’Escola Illa, romandran al passeig de la Plaça Major fins al 2016, quan es preveu que s’inauguri l’estació dels Ferrocarrils al Passeig.

Val a dir que aquests dies també s’està substituint la barana de formigó que dóna accés a l’aparcament soterrani del passeig de Manresa. La nova barana serà de vidre, similar a la que hi ha a l’aparcament de la plaça del Mercat.

A més, tal com estava previst, recentment també s’han col·locat jardineres de pedra artificial a la part nord del Passeig. En total s’han col·locat jardineres amb heures i boix.

També s’han plantat d’arbustives els escocells dels arbres del passeig de la Plaça Major i del passeig de Manresa. A més, també s’han instal·lat bandes de senyalització podotàctil.