PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

08
abril
2019

L’Ajuntament adjudica les obres de millora del passeig de la Revolució

L’obra té un import de 255.705,47 €, més 5.069 € més per a millores sostenibles en l’enllumenat

L’Ajuntament  adjudica les obres de millora del passeig de la Revolució
Imatge del projecte

La Junta de Govern ha adjudicat avui les obres de millora del passeig de la Revolució, el que comunica la carretera de Caldes amb el carrer de Santa Teresa, que forma part d’un recorregut paisatgístic d’accés al parc fluvial del Ripoll.

L’objectiu és millorar la timba enjardinada entre el passeig i el jardí de Salvador Sarrà, annex al carrer de Santa Teresa. Les obres permetran rehabilitar el ferm des del passeig de la Revolució, amb el mateix paviment actual, i millorar l’inici de la baixada de la Cobertera a l’extrem sud, amb sauló sòlid. També s’arranjaran els murs del passeig, les plataformes entre el carrer de Santa Teresa i la carretera de Caldes, com també l’enllumenat.

Al jardí de Salvador Sarrà es millorarà el ferm i el circuit de gimnàstica del jardí, tot mantenint-hi els elements actuals i col·locant-hi 4 de nous. També s’hi renovaran alguns arbres.

Els treballs s’han adjudicat a l’empresa La CYCA Projects and Services, SL, per un import de 255.705,47 euros i 5.069 euros més per a millores sostenibles en  l’enllumenat.