PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

02
Novembre
2020

L’aportació de l’Ajuntament a VIMUSA que es portarà demà al Ple Municipal permetrà construir més habitatge de lloguer social a la ciutat

L’aportació de l’Ajuntament a VIMUSA que es portarà demà al Ple Municipal permetrà construir més habitatge de lloguer social a la ciutat

El Ple municipal del mes de novembre portarà demà dimarts a votació l’aportació per part de l’Ajuntament de 5,1 milions d’euros destinats a una ampliació de capital de l’empresa municipal VIMUSA. Els recursos permetran a l’empresa municipal ampliar el nombre d’habitatges de lloguer social a la ciutat. En concret, els 5,1 milions es destinaran a la promoció de 32 pisos  que es construirà al carrer de Francesc Layret. D’aquesta manera, s’avança en les polítiques actives per donar resposta a les necessitats de les persones amb dificultats per accedir a un habitatge als preus del mercat lliure.

L’operació s’emmarca en una aportació global que l’Ajuntament farà a VIMUSA i que sumarà més d’11,5 milions d’euros dividit en tres terminis. La previsió és fer la darrera d’aquestes aportacions al llarg de 2022. Amb aquest import global es cobriria una part del cost del Pla de Promoció de l’Habitatge. La resta es finançaria amb recursos aliens, als quals accediria directament l’empresa municipal.  

Actualment, l’Ajuntament gestiona a través de l’empresa municipal més de 1.300 Habitatges de Protecció Oficial. 443 d’aquests són d’HPO ordinari, 333 dels complexos de gent gran i 589 d’SBD Lloguer Social. A banda, VIMUSA gestiona més d’un centenar d’habitatges de la borsa de mediació.