PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

16
Desembre
2019

La gespa artificial del camp de futbol de Can Rull es substituirà aquest estiu

La gespa artificial del camp de futbol de Can Rull es substituirà aquest estiu

El camp de futbol de Can Rull començarà la temporada 2020/2021 amb la gespa artificial renovada, després de 10 anys d’ús intensiu. L’Ajuntament ha aprovat avui de forma inicial el projecte de renovació del paviment actual, que va entrar en funcionament el 2009 i que ha exhaurit la seva vida útil.

L’àmbit de l’actuació el camp de la instal·lació que actualment ja compta amb gespa artificial. L’operació forma part de la voluntat municipal de millorar les condicions per a la pràctica del futbol mitjançant l’adequació i millora dels equipaments municipals destinats a aquest esport. D’aquesta manera es vol donar resposta a la demanda d’ús de camps de futbol amb paviment de gespa artificial tant per a la pràctica de l’esport formatiu com de competició i incrementar la qualitat dels serveis per a la pràctica esportiva de la població en general.

El camp municipal té unes dimensions de 105 x 63 metres. El projecte preveu els treballs de retirada de la sorra i el cautxú, aplegant tot el material que sigui possible reutilitzar. Tot seguit es retirarà la gespa artificial existent amb mitjans mecànics i s’emmagatzemarà en rotllos. Un cop retirat tot el paviment actual, es revisarà l’estat de la subbase i si és necessari es realitzaran treballs de reparació de la planimetria. Així mateix, caldrà revisar la base elàstica i la làmina de drenat existent per garantir la seva durabilitat.

Es procedirà al subministrament i instal·lació de la gespa artificial de 40 a 45 mm d'alçada, especialment dissenyada per a la pràctica de futbol, gràcies a la seva combinació de fils de polietilè d'alta densitat.

Per últim, es faran els marcatges de camp de futbol principal de F11 i dos transversals de F7, així com la col·locació de porteries i repàs de les xarxes dels parapilotes i de les reixes de les canals de recollida d’aigua.

Es preveu que els treballs durin entre 4 i 8 setmanes i es faran durant els mesos d’estiu, quan l’activitat esportiva és més baixa i afecta menys el seu funcionament. El pressupost d’execució per contracta ascendeix a 195.642 euros.