PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

30
Juliol
2018

La inspecció dels habitatges afectats de xinxes mostra que només en 5 casos l’afectació és alta

A 5 habitatges més no se n’hi han trobat. El tractament començarà aquest dimecres

La inspecció dels habitatges afectats de xinxes mostra que només en 5 casos l’afectació és alta

Només 5 dels habitatges del barri d’Espronceda inspeccionats per l’empresa contractada per l’Ajuntament tenen una alta afectació de xinxes. En 5 més l’afectació és baixa o mitjana i en els 5 restants no s’hi ha trobat rastre d’aquests insectes. Aquest és el resultat de la inspecció que es va dur a terme dijous passat en 15 habitatges.

No obstant això, encara queden 4 llars per inspeccionar pel fet que no s’hi va poder accedir perquè no hi havia ningú i no es va localitzar per telèfon les persones que hi habiten. L’empresa busca la manera de poder-hi fer la inspecció com més aviat millor.

Ara les famílies rebran les indicacions prèvies en relació amb el que han de fer amb la roba que tenen a casa, especialment la roba de llit. I, si tot va bé, els tractaments començaran demà passat, dimecres. L’empresa començarà pels habitatges que tenen un grau més elevat d’afectació.

En la majoria dels casos els tractaments es faran al matí i al cap de 12 hores ja es podrà fer vida normal als habitatges, de manera que les famílies podran dormir a casa. Als habitatges amb persones grans, amb infants i amb persones que pateixen alguna malaltia que els fa més sensibles als productes químics utilitzats habitualment per a aquest tipus d’infestacions es faran tractaments amb mètodes de barrera i vapor, que són més llargs, però que no caldrà que els habitants marxin de casa.

Categories Ajuntament, Espai públic , Govern, Salut Tags ajuntament, salut, xinxes