PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

28
Juny
2019

Les obres per millorar el passeig de la Revolució començaran dilluns vinent

Duraran dos mesos i permetran renovar el passeig i també el jardí de Salvador Sarrà

El dilluns 1 de juliol començaran les obres de millora del passeig de la Revolució, d’acord amb el projecte que es va presentar al veïnat. Tindran una durada aproximada de dos mesos i no afectaran la mobilitat de la zona. L’obra té un import de 255.705,47 €, més 5.069 € més per a millores en l’enllumenat, amb l’objectiu de fer-lo més sostenible.

Amb aquesta actuació, es millorarà el ferm del passeig amb el mateix paviment que hi ha en aquests moments i es col·locarà sauló sòlid l’inici de la baixada a l’extrem sud. D’altra banda, s’arranjaran els murs del passeig, com també les plataformes que hi ha entre el carrer de Santa Teresa i la carretera de Caldes, a la zona del nord. L’actuació inclou també una millora de tot l’enllumenat, que a partir d’ara serà més sostenible.

Així mateix, s’intervindrà en el jardí de Salvador Sarrà, per millorar-ne el ferm i renovar-hi alguns arbres, i s’hi col·locaran quatre elements nous al circuit de gimnàstica.

L’obra inclou també la neteja de la timba, d’on s’eliminaran les males herbes i la vegetació invasora, a més de situar-hi nous elements de reg. Finalment, també s’instal·larà nou mobiliari urbà, que quedarà ben integrat, i es restituirà el cartell de ceràmica explicatiu de l’origen del passeig de la Revolució.

Més informació