PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

16
Març
2022

Noves actuacions per millorar els ferms i les voreres a diferents carrers de la ciutat

Es destinaran 900.000 euros per garantir uns espais públics de qualitat

Noves actuacions per millorar els ferms i les voreres a diferents carrers de la ciutat

El proper dilluns, 21 de març, l’Ajuntament engegarà les obres de renovació i millora dels ferms de calçades i voreres de diverses vies públiques de la ciutat. Amb un pressupost de 900.000 euros, el projecte inclou diferents actuacions amb l’objectiu de garantir l’accessibilitat i millorar l’estat dels carrers.

Renovació d’asfaltatge

El pla de millora dels ferms contempla accions per reparar els carrers que presenten diverses patologies en els paviments de calçades. Així, les actuacions que es faran poden ser de renovació total, de reforç del ferm o de renovació de la capa de rodadura.

L’inici dels treballs tindrà lloc als carrers de Feliu Elies, Llaberia, Mulleres, Pedraforca, Cadí i Albarrasi, continuant a diferents vies: Gibraltar, de la Vinya, las Navas, Antoni Gaudí, Fra Juníper Serra, Josep Miquel, Sant Pius X, Ramon Llull, Sant Sebastià, Sant Joan, Dr. Puig i Colom.

Reparació de voreres

D’altra banda, les reparacions de voreres s’iniciaran als carrers de La República i Jesús. Les millores també inclouran els següents carrers: de la Rosa, plaça d’Espanya, Oliver, Major, carretera de Molins de Rei, Bujaruelo, ctra. Prats Lluçanès i Pardo Bazán.

Pla d’inversions

Aquest projecte s’inclou en el pla d’inversions per a la millora de ferms i voreres adreçat al manteniment ordinari per al conjunt de la ciutat. El pla complet es divideix en dues parts: el lot 1, per renovar els paviments de les calçades i voreres de diverses vies públiques, compta amb un pressupost de 415.529,82 euros i un termini d’execució de 4 mesos. L’empresa adjudicatària en aquest cas es Asfalt de l’Anoia SL. El lot 2, per la seva banda, serà destinat a la renovació del paviment de voreres, compta amb un pressupost de 460.175,10 euros i un termini d’execució aproximat de 6 mesos. L’adjudicació d’aquest segon lot s’ha fet a l’empresa Artifex Infraestructuras SL.

La durada de les obres es pot veure afectada per la situació meteorològica. Durant el període d’obres, l’estacionament i l’accés als guals es poden veure afectats.

A mida que els treballs avancin, s’informarà puntualment a veïns, comerços i serveis afectats. Per a qualsevol incidència, la ciutadania podrà contactar amb Acció Territorial: 93 745 31 72.

Consulteu el llistat de carrers per districte

Categories Districtes, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags Asfaltatge, Obres, Urbanisme, Via pública, Voreres