PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

19
Juliol
2019

Precintat l’establiment del carrer de Pérez Moya, que provocava problemes de convivència al districte 6è

Precintat l’establiment del carrer de Pérez Moya, que provocava problemes de convivència al districte 6è

L'Ajuntament de Sabadell ha precintat el local comercial del carrer de Pérez Moya, al districte 6, on el passat cap de setmana ja es va dur a terme una operació policial conjunta amb dotacions de la Policia Municipal, Mossos d’Esquadra i Cos Nacional de Policia, fruit d’insistents queixes veïnes.

La infracció comesa, i per la qual es van obrir diligències per tinença de substàncies estupefaents, tolerància al consum i falsificació de document públic, ha estat la causa del precinte. L’expedient incoat contra la propietat és per faltes molt greus.  

En paraules del tinent d’alcaldessa de l’àmbit de cohesió territorial, desenvolupament urbà, seguretat i civisme, Jesús Rodríguez:

“el precinte s’ha dut a terme per evitar que es perpetuïn situacions com aquestes en el temps i causin molèsties al veïnat. D’aquesta manera donem resposta a episodis d’incivisme que posen en perill la convivència de la ciutadania. Aquest govern tindrà tolerància zero contra l’incivisme i la delinqüència.”

Cal recordar que en el moment de la inspecció els agents van identificar quatre persones, majors d’edat, i van obrir diligències per tinença de cocaïna i marihuana, una infracció per tolerància al consum d’aquestes substàncies i una altra per un delicte de falsificació de document públic.

Categories Policia Municipal Tags Policia Local