PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOVA CIUTADANIA

Acabes d'arribar a Sabadell?

El Servei de Primera Acollida és un conjunt d’accions i recursos que t’ajudaran a obtenir formació i informació que pots necessitar si acabes d’arribar a Sabadell. Aquest servei et donarà unes eines inicials que faran més fàcil la teva incorporació a la societat catalana.

Quan acabis tota la formació establerta, obtindràs el certificat final, que pot servir-te a l’hora de buscar feina o de fer valer la teva formació i experiència, així com també et serà útil en els processos d’estrangeria com l’arrelament social o la renovació d’autoritzacions de residència, entre d’altres.

En el vídeo següent t'expliquem totes les fases del circuit d'acollida a Sabadell!

Si vols accedir al servei, vine a una sessió d’acollida i t’informarem!

SERVEI DE PRIMERA ACOLLIDA (pdf)

Fletxes

Certificació final d'acollida

Acte de reconeixement a les persones que han participat en els programes d’acollida de la ciutat de Sabadell

Al mes de desembre, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Persones Migrades (18 de desembre), l’Ajuntament de Sabadell organitza un acte al Teatre Principal per reconèixer l’esforç que fan les persones nouvingudes al participar en els programes d’acollida i la seva motivació per a formar part de la vida de Sabadell.

En el transcurs de l’acte, es projecta un vídeo amb el testimoni de diverses persones que han participat en el servei de primera acollida i també es poden escoltar als representants de les principals entitats que tenen programes d’acollida a la ciutat.